10 april 2009

Lekker lang weekend

Na een woelige nacht, omdat M erg pijn in zijn rug had (was hem er gisterochtend "ingeschoten" met het afdrogen van zijn tenen), zitten we nu met zijn twee aan de cappuccino. Het gaat gelukkig al weer een stuk beter met hem. Quinty heeft een feestje van een vriendin. 

Wij gaan een hele lange boodschappenlijst maken. Voor 4 dagen eten/drinken voor onszelf en mijn schoonouders. En de koelkast op de camping mag ook gevuld worden. Daarnaast gaan we nog een kleur verf voor de raamkozijnen uitzoeken, kwasten halen en een vensterbank. De bedden in het buitenverblijf opmaken (daar slapen we vannacht, brrrrr) en zorgen dat het huis schoon en toonbaar is voor het bezoek. En voor onszelf natuurlijk. 

Heb een heel gaaf tasje afgemaakt. Daar komt nog een Hello Kitty op. Zodra ik mijn projectjes een beetje op orde heb, zal ik weer wat foto's op de weblog zetten. Nu wat andere creativiteit dan haken en fröbelen. (In de categorie opruimen en weggooien).

4 opmerkingen:

Mama Monique zei

Kom maar op met de fotootjes hoor, ben ik dól op ;-)

Sorry om te lezen dat er een "zieke" is met deze dagen. Hoop dat het er snel weer uit mag schieten zodat jullie heerlijke kunnen genieten van de komende dagen.

Goed weekend!

Collie-Collie zei

Hoi Christel,

Ik kwam UWYH in het begin ook steeds tegen, en dacht steeds, wat is dat toch.... Maar het betekent Use What You Have. En aangezien ik net mijn nieuwe kasten heb gevuld met een héleboel lapjes is het wel een goed streven te proberen te gebruiken wat ik heb...!!!

Groetjes, Collie

Christel zei

@Collie, hahahaha, nou dan hoef ik voorlopig niets te kopen denk ik... Leuke uitdrukking, bedankt voor de reactie.

ingrid zei

Sterkte met de rug !
Fijn weekeinde , groetjes Ingrid.