20 oktober 2009

Bijna een dag niet geblogd

Even dan, op de valreep, want ik zie dat het 22.45 uur is. Wat? Ja, echt waar. De dag is voorbij "gevlogen". Zo alleen in de ochtend (ik stond om 06.45 uur op) gunde ik man- en kindlief nog hun nachtrust. Maar brood smeren, zelf mijn ontbijt klaarmaken en mijn tas inpakken is niets voor mij. 

Natuurlijk was het vanmorgen maar zo 07.30 uur. En had ik al op mijn fiets moeten zitten, in plaats van nog op zoek te zijn naar mijn handschoenen. Die zal ik dus zo opzoeken. Ik wist niet dat ik ZO hard kon fietsen, gelukkig net op tijd voor de trein. 

Een station verder stapte mijn vriendin in. Ze was blij verrast tenminste zo leek het want zo vaak werk ik niet zo vroeg. De laatste roddels doorgenomen en even bijgekletst. Op het werk liefdesverdriet van een vriendin helpen wegeten. Ze had namelijk al een chocoladeletter voor hem die het nu niet meer is. Nou daar help ik graag aan mee. Van een jarige collega nog een gevulde koek en toen zat ik bijna klem in mijn bureaustoel. 

Het voordeel aan vroeg beginnen is dat ik ook vroeg vrij was. Vanavond met kindlief samen gegeten, makkelijk, een groentesoepje, brood en crackers. Huis Anubis gekeken en twee potjes mens erger je niet gedaan. Niet afgewassen, wel met mijn zusje gebeld, nog een vriendin gesproken, via internet een bestelling gedaan en nu komt manlief net thuis. Nou, wat een opwindende dag zeg, poe, poe. Dit blogje had je ook echt niet mogen missen haha. Ik ga weer een comfortabel, doch creatief setje kleding voor mezelf klaar leggen. Want morgen mag ik weer om dezelfde tijd met de trein. Binnenkort weer nuttige updates.

Geen opmerkingen: