22 oktober 2009

Groenteverknettering

Vanmorgen werd ik om 09.00 uur door mijn dochter gewekt. (Ok, onze dochter, maar nu was ze even alleen bij/van mij). Ze was weer in slaap gevallen nadat manlief richting werk was vertrokken. 

Eigenlijk was ons plan om rond 09.30 uur in de auto richting Deventer te zitten. Want ze zou logeren bij haar neefje en nichtje. Maar het grote bed was nog zo lekker warm, dat ze nog even tegen mij aankroop. Om 10.30 uur zaten we in de auto. Ze had zelf haar tassen ingepakt. Wii afstandbedieningen, Wii Play, de DS, 4 knuffels, een kussentje, een sjaal die naar mij ruikt, alles moest mee.


Bij aankomst troffen we een stuiterend neefje en nichtje, van blijdschap gelukkig. Mijn zusje was al aan het werk www.hemelsehebbedingen.nl in de winkel. Met mijn zwager en de drie over en weer grappenmakende kinderen gegeten. 

Daarna door naar de winkel want ik had de nieuwe collectie nog niet gezien. En mijn Clippykit tas was gearriveerd. (Binnenkort een foto). Helaas weinig van de collectie gezien. Er was een namelijk een hele aardige dame van Hispanitas (tassen en schoenenmerk) met een voorproefje van de zomercollectie van 2010. Een zestal modellen gepast en met behaard been op foto laten zetten (eerste fotomodel ervaring haha). De foto's waren voor de compagnon van mijn zusje, kan ze ook kijken wat ze nog gaan inkopen.

Veels te gauw werd ik bij het station weer opgepikt door mijn zwager, die naar de moestuin was geweest. (Ik weet het, ik had het zelf afgesproken hoor). Ik wilde op tijd weer terug zijn.

Ik kreeg een reuze courgette mee. Samen met de bieten van de buurman, de sla uit het groentepakket van twee weken geleden, een pompoen en nog iets anders pompoenachtigs, plus de groente die we morgen krijgen (nouja, kopen dan) uit ons combi pakket, mogen we wel oppassen dat we geen groenteverknettering krijgen.

4 opmerkingen:

Mama Muis zei

moet je toch die courgettejam maar maken, kan je de verknettering... uhh.. wat uitsmeren :P

Brigitta zei

lekker, courgettesoep, pompoensoep, pompoentaartjes yummie, zal es bij de supermarkt kijken of ik daar een gunstige pompoentje voor mezelf kan vinden.

hugs
B.

Mama Monique zei

Wel nee! Een beetje koken, blancheren, wecken, vriezen... kom op! Zelfvoorzienend leven begint hier hé? ;o)

Succes!!

Oog op de Toekomst zei

Hoi Christel,
Leuk dat je mijn weblog ook hebt gevonden. Ik heb ook op jouw advententies geklikt en je aan mijn lijst met gevolgde weblogs toegevoegd.
Oog op de Toekomst