17 januari 2010

Veranderkriebels

Het is weer eens zover. Ik heb de blogveranderkriebels. Dus schrik niet als je ineens toevoegingen ziet die je onbekend voorkomen en die wellicht bij je volgende bezoek ook al weer verdwenen zijn. Ik blijf wel op dit blog hoor, het gaat alleen om de layout. Ik wil graag een rustiger ogend blog (haha, alleen de gedachte al), bepaalde zaken koppelen (Flickr, maar daar staan vrijwel nog geen foto's op) en nog wat andere zaken.

7 opmerkingen:

* zei

Veranderen, heerlijk, ik ben ook altijd met veranderen bezig anders is het te saai voor mij hahaha...

liefs bellavien

GlitterGlimps zei

Hi Christel,

ik zag dat je mijn blog ontdekt hebt, leuk! Ben natuurlijk ook meteen op jouw blog gaan kijken, er is veeeeeeeel te zien. Grappige zinnetjes hier en daar. Leuk leuk leuk.

Groetjes van Saskia

Vlijtig Liesje zei

Leuk, een nieuwe layout! Ik ben daar zelf ook altijd dol op. Waar kijk jij voor nieuwe looks? Heb je nog leuke tips voor templates?

Christel zei

@Vlijtig Liesje Ik heb mijn van de website die onderaan mijn blog staat. Ik heb twee favoriete blogontwerpdames. www.bloggerbuster.com van Amanda en www.ipietoon.com van Cebongipiet.

wemmigje zei

Dag lief nichtje van mij,
Het is even wennen want er is veel te zien.
Een van die dingen is dat jij reclame maakt voor mij, je bent een schat.
Je tante

surely zei

Op de pagina 'verbaasde kabouter' zie ik Monster (blauw driehoekje) en Frobeleritus, en die hebben allebei een broken link, maw. na aanklikken krijg ik een non-found pagina.

Christel zei

@surely dank je voor je opmerkzaamheid. Ik zal me binnenkort eens wagen aan alle dode linken en overig wat niet meer klopt.