12 maart 2010

Binnenkort gastblogger en haken voor het goede doel

Nou nou, poe poe, wat een bijzondere vrije dag vandaag. Via een seminar waar ik in februari was, heb ik leuke contacten gelegd. Met een hele aardige dame had ik vanmorgen (telefonisch) een gesprek. Ze lanceert in de eerste week van april een website. Voor vrouwen van (bijna) 40 en ouder. Laat ik precies in die doelgroep vallen :) En ik mag gastbloggen. Joehoeeee. Heb de eerste blog al geschreven. Nog niet verstuurd hoor, want ik ben nog niet helemaal tevreden. Tijdens mijn gesprek hadden we het over mijn haaksels. Dus vandaag een en ander aangepast in mijn Etsy winkel en nu is het officieel. Zojuist zelf voor fotomodel (en fotograaf) gespeeld en twee nieuwe items geplaatst. Voelt zo goed.

Vanavond heeft kindlief een optreden met koor van school. Ze gaan zingen voor een cd presentatie. Haar vriendinnetje is hier ook. Zometeen gaan we een hapje eten. Vanavond komt mijn moeder ons ophalen voor het hele gebeuren. Ben benieuwd.
Bookmark and Share

3 opmerkingen:

Mama Monique zei

Heb ik je al eens verteld dat jouw kleine, blauwe creatie (hier door zoonlief steevast gebombardeerd tot "vriendje") nog steeds een vaste plek in bed heeft? ;o)

Mama Monique zei

O... vergat ik dus... het zijn toppertjes! Helemaal top dat je ze voor het goede doel in gaat zetten. Ik hoop op een goede verkoop!

THEA zei

En omdat je dat voor het goed doel geeft mag je gastblogger zijn???

Of omdat je zulke mooie logjes schrijft????Wel een geweldig goed idee,hoor!!

Groetjes Thea