10 maart 2010

Hema, spectaculo's, textielstiften en de Flow


Gisteren een megalange dag. Natuurlijk niet langer dan die 24 uren.... maar voor mijn gevoel. 's Ochtends voor mijn opleiding op het werk eerst Nederlands. Daar kreeg ik de uitslag van mijn examen service en sales. Noemde ik mijn collega met een 8,6 een studie... Had ik beter even kunnen wachten tot ik mijn eigen cijfer* kreeg. Na het werk 's middags nog werkoverleg. Ruim 12 uur nadat ik de deur uitging kwam ik weer binnen. (Had ik maar een vak moeten leren).

Dus vandaag een leuke dag. Vanmorgen had ik in het kader van een nieuw project een mogelijkheid gevonden waarmee lezers zich aan kunnen melden voor emails met "geheime" tips, waarover ik nog niet blog. Manlief had het getest, bleek dat hij enorm veel troep meekreeg in de bevestigingsemail. Dat heb ik gauw weer verwijderd.

Na school ging ik met kindlief naar de Hema. Via Twitter had ik gelezen van de mogelijkheid voor een mini high tea. (5 euro voor 2 personen. Twee scones, wat lekkere dingetjes en een kannetje thee). Dus dat gezellig gedaan met zijn drietjes, want Beer was ook mee.
Bij thuiskomst kreeg ik een gaaf pakketje, van mijn zusje. Prachtige textielstiften en spectaculo's. (Dat zijn stiften die op vrijwel iedere ondergrond gebruikt kunnen worden, schreef ik op 7 februari over). Op de foto ook nog een Flow. Met dank aan M. vond ik die gisteren in de brievenbus.

Ondertussen heb ik mijn sjaaltje af. Vanmiddag het ontbrekende bolletje gekocht. Erg leuk, natuurlijk ben ik zeer bevooroordeeld. Zal er straks een bijpassend kleurig setje kleding (of juist niet) bij uitzoeken. Tijdens het bloggen volg ik het Blok. Bijzonder hoe mensen de mogelijkheden zien van zo'n gestript huis. Al die sneeuw en kou, krijg het er koud van....

*8,7

3 opmerkingen:

Yvonne zei

wat leuk die high tea! dat ga ik vanmiddag eens doen met mijn kleine vrouwtje

Aagje zei

Christel schrijft: (Had ik maar een vak moeten leren).

Daar ben je nu toch juist hard mee bezig?
Ik houd mezelf voor dat je nooit te oud bent om te ontdekken (en doen) wat je leuk vindt!
En die high tea ga ik binnenkort ook eens uitproberen.

Vlijtig Liesje zei

Wat gezellig zo'n high tea bij de Hema. Waar Twitter al niet goed voor is.