26 mei 2010

Verdriet en plezier

Wat een gave reacties krijg op mijn aanTEKENINGen. Zo mooi voor mij om te beseffen dat ik iets kan betekenen voor een ander met mijn talent. (Wel raar om dat zo te typen, alsof ik opschep over mezelf).

Vandaag heb ik eindelijk tijd om wat te beseffen. De afgelopen dagen waren namelijk gevoelsmatig heel dubbel. Maandag was ik bij mijn ouders. Mijn zusje was daar ook. Haar beste vriendin is vorige week bevallen. En helaas heeft Zeger nog geen 24 uur geleefd. Maandagavond was ik druk met scannen, mailen en van alles en liepen er constant tranen over mijn wangen.

Dus ben ik aan de ene kant heel verdrietig. Aan de andere kant blij om wat er voor mezelf gebeurt.
En voel ik me als het ware een beetje schuldig dat ik gewoon doorga met alles.... Kan het niet zo goed beschrijven verder. Moest het even kwijt.
Bookmark and Share

8 opmerkingen:

Priscilla zei

Wat vreselijk wat de vriendin van je zus is overkomen zeg! Echt te erg voor woorden.

Crafty Witch zei

Niet schuldig voelen hoor! Als je zoiets ziet gebeuren met iemand in je omgeving, kun je heel blij zijn met je eigen geluk, daar is niks mis mee! Ik heb gezien hoe ondersteboven je was van het slechte nieuws van Zeger, ik was er zelf ook sprakeloos van toen je het vertelde, maar dat doet niets af aan je eigen geluk! Volgens mij is je dubbele gevoel heel normaal!

Aagje zei

Ha Christel, om te beginnen vind ik je aanTEKENINGEN ook heel bijzonder! Ik wil je graag een hart onder de riem steken. Je mag best stilstaan bij en rouwen om zo een verlies. Maar bedenk je ook dat je er weinig mee opschiet als je daarin zou blijven hangen (en niet door gaat met je eigen bezigheden).
Wees je niet te streng voor jezelf?

Patrick - De Kleine Dingen zei

Het is zo dubbel. Aan de ene kant staat het leven stil, aan de andere kant draait de wereld gewoon door.
Heel heftig, vooral na het lezen van de site. Pfff.
Sterkte voor iedereen.

Huize steen zei

Wat vreselijk verdrietig...

Cisca zei

Wat een verschrikkelijk bericht zeg.

Eurootje zei

Wat zal je vriendin jullie nu nodig hebben, zo'n mooi ventje en zo compleet en dan zoveel verdriet..
Heel veel sterkte

inge zei

ik had het via twitter meegekregen, van zeger, niet te bevatten. snap dat het dan moeilijk is om zonder bijgevoel ook nog blij te kunnen zijn!