20 juni 2010

Terug van weggeweest.

Nou, voor ik echt ontwenningsverschijnselen krijg. Even achter de computer (of voor... als je van de achterkant kijkt, zit ik er achter). Was een megadrukke week. Afgelopen vrijdag hadden we lentemarkt op de school van kindlief. Thema was scheepvaart. Op de dag zijn er dan allerlei activiteiten zoals: spelletjes, schminken, glittertattoos zetten (dat was nieuw), grabbelton, touwtje trekken, rad van Fortuin, een optreden van de schoolband, op de foto (in een boot, hoe origineel), verkoop van diverse spullen door ouders en/of kinderen. Uiteraard ook een stand voor koffie, thee, ranja, limonade, hamburgers en wat zo meer. Dit jaar hadden we in ruim 3 uur een recordopbrengst van 1218,85 euro. Door de plaatselijke winkeliers waren er hele mooie prijzen beschikbaar gesteld.
Kindlief had na schooltijd nog dansen. Om half vijf waren we thuis en helemaal uitgeteld. (Letterlijk en figuurlijk).

Gisteren heb ik me met veel tegenzin gezet aan het doen van de noodzakelijke boodschappen. Tussendoor nog even naar de kringloop. Ik kocht gordijnen en allerlei andere zaken.
Maar dat waren voorlopig mijn laatste aankopen. Want ik schreef al eerder over een boek, Warboel genaamd. Nou.... Dat boek kreeg ik gisteren via mijn zusje, die het ook heeft gekocht, toegestuurd. Ik heb het grotendeels gelezen.... en slik.... er is veel warboel in ons huis.
Dus vandaag flink aan de slag geweest. Heel veel opgeruimd, weggegooid, hersteld (la en drempel) en ontdekt dat ik gewoonweg te veel (crea)spullen heb.

Het voelt heerlijk. Eigenlijk wilde ik nog niet stoppen met uitzoeken en besluiten houden of weggeven. Maarja...

Andere leuke dingen van het weekend, ik heb afgelopen vrijdag het boek de Eetclub van Saskia Noort gekocht op de Lentemarkt. Nou, die heb ik al uit. Wat een goed en spannend geschreven boek zeg. Vanmorgen was Toy Story 2 op de tv. Die hebben we met zijn drietjes gekeken in de pyjama's. En vanmiddag zijn we nog even op de thee geweest bij mijn ouders, voor vaderdag.

Komende week nog drie onderdelen voor mijn examen engels. De laatste vergadering -wat mij betreft- van de ouderraad op school. En dan ga ik in volle vaart verder met alle plannen die ik heb, want ik heb er megaveel zin in.
Bookmark and Share

1 opmerking:

mEET zei

en ja hoorrrr, daar is ze weer ;) gave gordijnen!!! en wat een gezelligheid lees ik :) leuk. dat boek..... ga ik ook op mijn verlanglijst zetten ;)