13 oktober 2010

50 eenvoudige dingen die je kunt doen om de planeet te redden en daarbij geld te besparen


In bovenstaand boek ben ik aan het lezen. Erg interessant. Ben nog maar op bladzijde 36 hoor. Wat ik het meest interessant vind tot nu toe, is het gedeelte over koelkasten. Er wordt aangeraden om koelkasten van voor het jaar 2000 te vervangen. Nou, volgens mij is die van ons al wel van 1994. Alles in de groentela rechts, bevriest ook spontaan, dus het is wel een goed idee hoor, om te gaan vervangen.

Ik wil graag een Smeg koelkast. Laatst waren ze
in de aanbieding bij de drie dwaze dagen van de Bijenkorf. Maar dat waren die zonder vriezer.
In het boek wordt geadviseerd een aparte vrieskist aan te schaffen, schijnt voordeliger in gebruik te zijn. (Je begrijpt dus dat ik baal, dat we de koelkast toen niet gekocht hebben).

Maargoed, een minder overhaaste beslissing is ook goed natuurlijk. Ik moet nog even overleggen met manlief. Maar deze zilvermetallic Smeg koelkast vind ik wel heel mooi.

Voor welke kleur (welk design) zouden jullie kiezen? Die met al die strepen vind ik ook gaaf namelijk. Alleen wel een beetje druk in combinatie met onze keukenkastjes in smarties opdruk, haha.
Bookmark and Share

5 opmerkingen:

Akelein zei

ik ga natúúrlijk voo de oranje!!!
maar die van mij is pas een half jaar oud...

inge zei

onze koelkast is van 2oo4, die die mag nog ; ) maar wat een leuke kleurtjes, dan kies je toch geen zilverkleurige?!!

CreaCuties zei

Ze zijn supertof idd, die Smegs! Ze hebben ook ubercoole prullenbakken... Ze zijn alleen zo prijzig, jammer genoeg...

Ozowiezo zei

Ik ga natuurlijk voor de mintgroene - ik bedoel: fifties koelkast, dan ook een fiftieskleurtje ;-) Maar helaas, wij hebben een inbouwkeuken zonder plaats voor een extra Smegje :-(

Mirjam Decoratieve Verftechnieken zei

Ik denk dat ik een rijtje zou opstellen van de babyblauwe, de mintkleurige, de cremekleurige en de zwarte. En dan zou ik in de cremekleurige mijn voorraad champagne leggen, in de zwarte mijn luxe lekkernijen, in de blauwe mijn zuivel en in de mintkleurige de rest. WHOEHAHA. Nee echt, ik wil ze allemaal.