17 oktober 2010

Mijn plannen voor de komende maandenHet weekend is bijna weer voorbij. Na een poetserige zondag, voor manlief dan haha, want hij verdiende bonuspunten bij de club van goede huismannen (#cvgh op twitter).
Door niet alleen twee jaloezieën volledig droog en nat af te nemen, maar vervolgens ook nog de ramen te lappen. Wat een uitzicht hebben we weer zeg, heerlijk.

Daarnaast zochten we ook allebei nog onze zomerspullen uit, wisselden de "collectie" in de kast om met de winterspullen, ruimden op (ik dan, gezien de grote hoeveelheid spullen), streken alle kleding die er nog lag en zitten nu in een mega opgeruimde woonkamer.

Zometeen gaan we knippen en plakken voor onze "schatkaarten". Nouja, waarschijnlijk alleen knippen, want de fotolijm is vrijwel op.

Aanleiding is het niet meer willen van een aantal dingen. Aangezien ik altijd heel goed ben in te bedenken wat ik niet meer wil... wordt het tijd om dat om te zetten in dat wat ik wel wil.
Vorig jaar (januari 2009) heb ik daar zelfs een gaaf boekje over geschreven en aan de hand daarvan een workshop gegeven. Was echt een geslaagde workshop.
In een notedop ging de workshop over: wat wil je echt, wat houdt je tegen om het te bereiken en hoe kun je er voor zorgen dat je het wel bereikt. Inclusief een schatkaart en een aantal handleidingen zodat je het ook echt bereikt.

De vier dames en een heer hebben allemaal binnen afzienbare tijd de doelstelling die ze voor zichzelf hadden bereikt. (Twee op het gebied van de liefde, een op het gebied van gezondheid, een op het gebied van reizen en de laatste op het gebied van geld).

Ik vond het boekje laatst terug en dacht (wat een leuk boekje, haha, dat dacht ik echt) dat het wel handig is voor mezelf om er weer eens mee aan de gang te gaan.

Tevens heb ik besloten een workshop te geven op zaterdag 27 november a.s. een workshop hier thuis (Juice Lake) van 13.00 tot 17.00 uur. Voor maximaal 6 deelnemers. Wanneer je 40 dagen lang, elke dag een euro apart legt, heb je het geld voor de workshop bij elkaar :)

Wat we dan allemaal gaan doen, kom ik in een later blog nog op terug. Dit was gewoon een stukje voorpromotie... Wanneer je denkt, gaaf, ik heb geen idee wat we gaan doen, maar ik wil gewoon heen, mail me dan christelnolle[at]gmail.com [at] vervangen door @

De mindmaps die op de foto staan heb ik afgelopen zondag gemaakt. Ze zijn heel persoonlijk, het bedrag wat ik wil verdienen heb ik ook maar afgeschermd... Wat ik aan wil geven is dat het voor mij heel verhelderend heeft gewerkt om gewoon alles wat ik kon bedenken op papier heb gezet.
Uiteraard ben ik met een aantal punten ook al aan de slag geweest... Wordt nog vervolgd.

Ik ga plaatjes knippen voor mijn schatkaart.

Bookmark and Share

5 opmerkingen:

Lot zei

Haha, ik zat ook al "klik*klik*klik*, hmm, hij wil niet..
Maar even zo goed, het ziet er erg inspirerend en veelbelovend uit. Ben benieuwd naar de uitwerking!

Groetjes!

Meyser zei

Behalve dat je mindmaps gruwelijk mooi zijn *zucht* :) vroeg ik me wel af, na het bestuderen van mindmap 2: beeld ik me dat nu in of gaat het over wel héél verschillende dingen? Gaat het dus om één project of totaal los van elkaar staande zaken? Gewoon nieuwsgierigheid :p

Christel zei

@Meyser allereerst leuk van je te lezen :) Het gaat zeker om veel verschillende dingen, die uiteindelijk een gezamenlijk doel hebben, het verdienen/verkrijgen van mijn inkomsten met zaken die ik leuk vind om te doen. En dank je wel voor het compliment *lief*

inge zei

o wat ziet dat er toch leuk uit, maar ik ben zo nieuwsgierig naar hoeveel je netto per maand wil verdienen, haal dat papiertje eens weg hahaha ; )

Christel zei

Gelukkig is de eerste mindmap nu ook aanklikbaar.
@demama gelukkig ben ik op twitter zo open geweest (nouja, via een DM dan).