20 oktober 2010

Ook dol op kaarten en pakjes?

Vorige week werd ik blij verrast met een pakketje van Marit. Was die dag net bezig met allerlei zaken en toen belde de postbode aan. Ik kreeg mini stabilo's, dikke en dunne, hele leuke servetjes, een lekker zakje Pukka thee, erg bijzonderde dierenarmbandjes, vorkjes, een funshopping gids van Leeuwarden en twee zakjes M&M's. Zo lief. Marit heb ik ontmoet op de Mindmap meeting in Zoetermeer. Ze kan heeeeeel goed mindmappen en geeft ook cursussen. Kijk maar eens op haar website. Hoofd- en bijzaken. Er staat ook een heerlijk recept op van een pruimentaart, in mindmapvorm.

De servetjes heb ik op maat geknipt en in mijn Clippy kit tas gedaan. Links onderin zie je stickers van Lisa Manuels. Via twitter kwam ik op haar Etsy winkel. Ze verkoopt ook hele gave broches. Echt even kijken hoor!

Binnenkort wil ik mijn Postcrossing weer oppakken. En aan de rechterkant zie je Secret Santa. Daar doe ik aan mee. Ik ben dol op pakjes. Zowel ontvangen als verzenden.
Bookmark and Share

3 opmerkingen:

Rebecca zei

Heerlijk is dat he? Zomaar spontaan een kadootje op je deurmat vinden. Ik doe mee met het nederlandse RAK forum op Ravelry. Ook super leuk. Het is gewoon elke keer een feestje als er weer eens iemand een pakketje voor je heeft samengesteld.

plukdedagsandra zei

Ja. Ik ontvang ook graag pakjes en geven nog vele liever.

Anoniem zei

He, leuk ziet dat eruit, die servetjes in de tas! Die ga ik onthouden!