7 december 2010

Wij hebben de kerstboom er al staan hoor...

De boom.
Even een kleine sfeerimpressie van de boom (nouja, het boompje). Wanneer je goed kijkt, zie je onderin een klein gehaakt roze hertje. Zo'n schatje. -nee, niet zelf gehaakt, ook niet zelf gekocht, via een lieve collega uit de Hema in Assen-

Het kind.
Onze lieve Q. die bedacht dat we met kerst dus echt wel pakjes moeten hebben. Druk was met een lijstje met 6 dingen die ze wil hebben. Papa moest maar de eerste 3 dingen kopen en ik de laatste 3 dingen van de lijst.... Of ze voor het kopen van onze cadeautjes, wel alleen naar het winkelcentrum mocht... (nou, nee dacht ik, maar ik zei het niet direct).

Mijn lijstje.
Nou mijn lijstje valt in de categorie LIJST. Aangezien de hoeveelheid spullen hier alleen maar lijkt toe te nemen kan ik wel wat stevige kartonnen dozen vragen. Of grote boodschappentassen :) Want er moet (ja, moet) echt het een en ander gebeuren voor het nieuwe jaar, opruimtechnisch gezien.
Dus ik denk dat ik het boek weg met de warboel maar opnieuw ga inpakken (en herlezen en zeker toepassen). Ben benieuwd naar de verhalen van degenen die het boek ook al hebben gekocht en meer dan een keukenkastje hebben uitgeruimd.

Het boek.


Nu ook in digitale versie zag ik.
Bookmark and Share

2 opmerkingen:

Claudia B. zei

Ik ken het boek nog niet maar leesfanaat én lichtelijke chaoot die ik ben heb ik het boek net maar meteen bij de bieb laten resereveren (was uitgeleend...)!

Jij hebt het dus al gelezen... ik ben ook wel zo iemand die het leest (en evt. herleeest) en in haar hoofd allerlei plannen maakt... helaas blijven die meestal in mijn hoofd zitten en ergens heb ik eens gelezen:

Het is de aktie die telt, en niet de gedachte!

Vond ik wel een hele goede uitspraak maar helaas niet altijd op mij van toepassing :-)

Brigitta zei

hmm volgens mij zou dat boek hier ook gelezen moeten worden..... (en dan moet ik natuurlijk ook nog iets gaan doen LOL)