3 januari 2011

Ambitie - Nou gewoon alles

Het is weer eens zover. Altijd na het opruimen van allerhande spullen. Zoals afgelopen weekend. Waarbij ik allerhande zaken tegenkwam die ik ooit ben gaan doen. Sommige zaken afgerond (voetreflexopleiding, italiaans), maar nog veel meer zaken onafgerond. (Nee, ik ga niet alles 'opnoemen').

Ambitie. Nou gewoon alles. Echt. En ik weet dat dat niet werkt.
Trainingen, workshops en coachingsessies genoeg gehad. Of misschien ook niet.

Het is niet dat ik niet weet wat ik niet wil. Dat weet ik heel goed. Omgekeerd weet ik dus ook wat ik wel wil.

Alleen doe ik dat nog niet. In het kader van wel weten en niet doen is niet weten.

Waarom ik hier nou over blog? Nou a.s. woensdagavond ga ik naar een nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel. Leek me wel leuk. En gezellig. Kan alleen opzien tegen de vraag: En, wat doe jij? Nou... heb je even... Ik haak voor de hobby. (Want ik geef bijna alles gewoon weg). Breien ook. Net als bloggen, tweeten en oh ja, ik maak aanTEKENINGEN. Er staat 100,38 euro op mijn zakelijke rekening en ik noem me zelf 'ondernemer'. Haha (zelfspot). Gelukkig onderneem ik wel veel. (Binnenkort krijg ik mijn eerste bedragen van affiliate marketing bijgeboekt, aldoende leer ik).

Maargoed, ik zou lief zijn voor mezelf. Dus bij deze. Ik ben trots op alle ideeën die ik dagelijks heb. Ik ben blij dat ik in goede gezondheid verkeer. Ik verwonder me over alle mogelijkheden. En ik weet dat het wel goed komt met mij. Zakelijk gezien. Plus dit is al de 3e blog in januari. Mijn 444ste.

Bookmark and Share

2 opmerkingen:

marian zei

Een dag zonder ideeën is een dag niet geleefd! Sommige mensen zijn niet geboren om te focussen op één ding, maar misschien is het wel handig om uit te vogelen waarom je het voorbereidingsstadium maar niet vaarwel kunt zeggen :)

Ik vind jouw sociale vaardigheden en naar buiten gerichte ondernemingsdrang geweldig, daar zou ik echt een voorbeeld aan kunnen nemen! Succes dit jaar en
gefeliciteerd met je 444 blog

Sylvia zei

Ha Christel, wat toch weer leuk om over al je ideeën te lezen!
Een gelukkig nieuw jaar gewenst waarin ten minste een van je dromen uit mag komen!
Of zoals Nilgün Yerli schreef:
vlieg zonder angsten en maak je dromen waar!