23 januari 2011

Pac-Man, ring, wol, katoen, baan, schaatsen en boek.

Pac-Man
Afgelopen week was er een van leuke pakjes. Onder andere mijn collectorsitemset van Moleskine kwam binnen. Vier Pac-Man boekjes. Ze zijn prachtig, al is het papier wat dun.

Wol en katoen
Ook kwam de langverwachte zending met wol en katoen binnen. Ik heb de 'stoute schoenen' aangetrokken en besteld via een groothandel. Heel spannend. Het grootste gedeelte van de collectie heeft haar weg al naar een aantal eindgebruikers gevonden. Ik kijk nog of ik van mijn gedeelte katoen nog iets weg wil/ga doen voor de verkoop (hebberigheid ten top :))

Wat gebeurde er verder?
Afgelopen maandag werd ik benaderd voor een andere baan. Woensdag had ik een sollicitatie. Woensdagmiddag werd ik gebeld dat ik was aangenomen. Na een nacht slecht slapen en met hoofdpijn wakker worden, heb ik besloten niet op het aanbod in te gaan. Raar hoor, zoveel emoties als er los kwamen... Nu ben ik blij en opgelucht dat ik mijn gevoel heb gevolgd.

Schaatsen
Vanmorgen ben ik met kindlief wezen schaatsen. Via mijn werk heb ik onlangs bonnen gekregen voor een schaatsbaan. Volgens mij had ik wel 30 jaar niet meer geschaatst. We hebben ter plekke schaatsen gehuurd. Gelukkig hadden ze voor mij ook een rekje haha. (Nee geen foto van mij, wel van Quinty)

Etsy versus een andere webwinkel
Daar ben ik nog niet uit. Ik ben een grote fan van Etsy. Met name op het gebied van kopen hoor. Afgelopen week ontving ik (bedenk ik net, schandalig) ook nog een prachtige ring met en tien schattige envelopjes.

Verkooptechnisch vind ik de commissies van Etsy en PayPal met name voor items met een lage verkoopprijs aan de hoge kant. In mijn #barettenpret winkel is Ideal opgenomen. Voor elke transactie wordt daar 0,99 eurocent voor in rekening gebracht (ik heb de gratis versie). Zou ik wol en/of katoen ook per bol willen verkopen, dan is dat daar geen optie. Via Etsy ook niet.
Heb wel een winkel via bigcartel. Dat is nog het overwegen waard. Internationaal en betaling via PayPal.

Bezin ik me verder over. Evenals het bloggen in zowel engels als nederlands. Ik ken een aantal bloggers die dat doen en die veel volgers hebben. Maargoed, ik schrijf het makkelijkst in het nederlands.... Dus nog een punt op de lijst.

Heb wel een leuke (wat HELE leuke) baret voor Meta gehaakt. (Haha, zie net dat zij over mijn verrassing heeft geblogd. Ohhhhh.... die vond ik zo leuk en zo bij haar passen....).

Haakboek
Nou, genoeg verwijzingen, linkjes, hersenspinsels. Knap dat je tot hier bent gekomen. Binnenkort weer wat simpeler blogjes hoor. En oh ja, met de gratis verzending van Bol heb ik gekozen voor dit boek.

Bookmark and Share

2 opmerkingen:

CreaCuties zei

Ben benieuwd wat je gaat doen met je shop! Ik moet ook nodig weer wat actiever aan de gang... Maar dat komt wel. Bevalt het boek je, of heb je hem nog niet binnen?

Christel zei

@Creacuties heb het boek zondagavond besteld... Levertijd van 4 dagen :)