3 januari 2013

UFO's en aliëns

UFO's
Maar dan niet de vliegende objecten hoor. 
Wel de UnFinished Objects, zoals het in het engels zo mooi klinkt.
Op twitter (waar anders :)) zag ik een foto vandaag, van handwerk(jes) die nog niet af waren. Wel netjes gesorteerd in een kast.
In het kader van opruimen, dacht ik, laat ik alles waarvan ik denk dat ik er dit jaar nog WEL iets mee ga doen eens bij elkaar stoppen in een bak. (Ben halverwege trouwens, hopelijk is een bak genoeg).


Aliën
Toen ontdekte ik dit door mij gebreide poppetje. Helaas kan ik me niet herinneren uit welk patronenboek ik het gemaakt heb.
Dus voorlopig gaat het terug in de bak. Zijn er meer mensen met nog onafgemaakte handwerken? Of maak je eerst iets af, voordat je aan iets nieuws begint....
Bookmark and Share

4 opmerkingen:

Renske zei

Ik ben vaak ook met meerdere dingen bezig. Maar ik probeer mezelf wel te beperken. Dus één ding om te haken, één ding met vilt en één ding op de naaimachine. En soms ook nog iets met sieraden. Maar mijn vingers jeuken dan wel hoor, begin altijd zo graag weer met iets nieuws!

Sylvia zei

Ook ik ben vaak met meerdere projecten tegelijk bezig. Dat is een beetje uit de hand gelopen. Ik heb dus nu een 'verbod' op het starten van nieuwe projectjes totdat er weer wat oude afgerond zijn. Dat geldt dus ook voor het aanschaffen van nieuwe materialen. Helaas kan ik de nieuwe ideeën niet zo gemakkelijk stoppen ;-). Misschien ga ik jouw idee volgen en alle ufo's in één bak stoppen.

Christel zei

@Renske dat is wel een goed idee, een ding van alles... maar dan na dat ik deze dingen heb 'weggewerkt'

Christel zei

@Sylvia haha herkenbaar. Een verbod. Dat had ik mezelf ook gegeven. Ondertussen zette ik een vest op de breipennen. Gelukkig heb ik die wel direct afgemaakt hoor. Nieuwe materialen kan ik me redelijk mee inhouden momenteel. Alleen net als jij, de ideeën blijven altijd komen...