12 mei 2013

Moederdag


Merci
Gisteravond kreeg ik van onze dochter alvast mijn moederdag cadeau.
Een megadoos Merci chocolaatjes en uiteraard een superleuke tekening. Vandaag gingen we naar mijn ouders. Kopje thee, lunch, wat creatieve kadootjes. Lekker in de zon in de tuin, heerlijk.

Precious
Gisteravond ging dochter uit logeren. Samen met neef Kees, die hier logeerde, wilden ze een avondje bij opa en oma slapen.
Dus togen wij naar de bioscoop. We zagen de film Quartet. Erg mooie film. Beetje traag, met veel 'bejaarden' maar met een prachtig verhaal.

De film draaide alleen om 19.30 uur, dus we waren op tijd thuis.
Om 22.00 uur begon de film Precious. Wat een heftige film zeg. Dus ik begrijp ook dat moederdag niet vanzelfsprekend is voor iedereen.

Wat als je moeder er niet meer is? Of je bent zelf ongewenst geen moeder (meer)? Of nog wel moeder, maar je kind wil geen contact meer? Ik voel me gezegend met mijn goede relatie met zowel moeder, als schoonmoeder. En uiteraard superblij met onze dochter.

Dus een -hart onder de riem- blogje voor wie deze dag niet zo prettig was.
Bookmark and Share

2 opmerkingen:

jeetjejanita zei

lief! ben vanmiddag met mijn paps naar de begraafplaaats geweest... mijn moeder overleed veel te jong, maar toch kan ik genieten van alle lieve moederdagattenties die ik voorbij zie komen dankbaar voor de fijne herinneringen die ik aan mijn moeder heb.

Diana zei

YUp, mijn ma is, op anderhalve week na, al 2 jaar niet meer onder ons en ik ben ongewenst geen moeder. Ik heb er respect voor dat je dat nog even benadrukt, wordt te weinig gedaan vind ik. Ik vind het prachtig te zien wat kinderen voor hun moeders maken. Heerlijk, lekker fout, crea maar zo lief. En nu ik sinds een paar maanden fanatiek haak...tja wat ik ma toch een leuk crea kado kunnen geven...Ze was zo trots op mij geweest. Dit had ze niet gedacht, dat ik zo crea zou worden. Ze was zelf super super crea haken, breien, naaien en goed ook!

Liefs,
Diana